Padel Lakeus ja Padel Or Die! järjestää yhteistyössä valmennusta kaikille halukkaille mahdollisuuksiemme mukaan. Voit tulla yksin, parisi kanssa, kolmestaan tai neljästään. Kysy myös isompien ryhmien mahdollisuuksista. Perushinnasto: Valmennukset ovat hinnaltaan minimissään 30€/h.

  • Yksi valmennettava 30€/h.
  • Kaksi valmennettavaa 15€/hlö/1h.
  • Kolme valmennettavaa tai enemmän 10€/hlö/1h.

Hinta saattaa liikkua myös perushinnaston ala- ja yläpuolella riippuen tilanteesta, ryhmästä ja valmennettavien toiveista valmennuksen suhteen. Pidempien valmennussuhteiden hinnat voit myös neuvotella erikseen ohjaajiemme kanssa. Ota yhteyttä suoraan ohjaajiimme tai lähetä seuramme sähköpostiin viestiä: info@padellakeus.fi.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Padel Or Die! henkilökuntaan mikäli ajatuksissasi on tykypäivä, pikkujoulu tai jokin muu isompi tapahtuma tai tilaisuus. Padel Or Die on tarvittaessa yhteydessä myös meihin. teemu@padelordie.fi

Juha Hirsimäki

Suomen Padelliiton TASO -1 ohjaaja

044 312 6712

juha.hirsimaki@padellakeus.fi

Mika Virmalainen

Suomen Padelliiton TASO -1 ohjaaja

045 616 3038

mika.virmalainen@padellakeus.fi

Teemu Turunen

Suomen Padelliiton TASO -1 ohjaaja

050 303 2784

teemu.turunen@padellakeus.fi

Juke Kataja-Rahko

Liikunnanohjaaja /
Entrenamiento de Pádel, España

040 594 6969

rannikkomanageri@gmail.com

Miltä kuulostaa tavoitteellinen padelin treenaaminen?

Oletko kiinnostunut treenaamaan padelia tavoitteellisesti?
Haluatko kehittyä lajissa mahdollisimman pitkälle ja olet valmis sitoutumaan ohjelmaamme? Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua treeniohjelmaan alustavasti mukaan. Tämän esiselvityksen myötä saamme tietoa siitä, minkälaisille ryhmille on kysyntää. Tämä ilmoittautuminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Treenit aloitamme alkuvuodesta 2021 ja treenaamme viikoittain. Treenimäärät, viikonpäivät ja kellonajat täsmentyvät myöhemmin, kun kaikki suunnitelmat, ryhmäkoot ja muut toimintaan liittyvät palaset ovat tiedossamme. Voimme kuitenkin jo tässä vaiheessa kertoa, että treenejä tulee olemaan n. 1-3 kertaa viikossa riippuen ryhmästä ja tasosta. Valmennuksesta vastaa omien valmentajiemme lisäksi maamme huippupelaajat ja valmentajat, jotka paljastamme teille myöhemmin.

Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu valita yhdessä Padel Or Dien kanssa Padel Or Die -edustusjoukkue sekä haastajajoukkue tuleviin turnauksiin ja peleihin.

Alkuvaiheessa keräämme kaikilta osallistumismaksun, mutta mitä korkeammalle tasosi ja innokkuutesi tulevaisuudessa yltää, sitä enemmän yhteistyökumppaneiden, seuran ja Padel Or Dien osalta haluamme olla tukemassa sinun harjoitteluasi, kehittymistäsi ja kilpailemistasi.

Seuraa meitä! Facebook / Instagram

Designed by Palmu Productions Oy © Copyright – Padel Lakeus ry