Padel Lakeus ja Padel Or Die! järjestää yhteistyössä valmennusta kaikille halukkaille mahdollisuuksiemme mukaan. Voit tulla yksin, parisi kanssa, kolmestaan tai neljästään. Kysy myös isompien ryhmien mahdollisuuksista. Perushinnasto: 1-2 henkilöä 15€/hlö/1h, kolme valmennettavaa tai enemmän 10€/hlö/1h. Hinta saattaa liikkua myös perushinnaston ala- ja yläpuolella riippuen tilanteesta, ryhmästä ja valmennettavien toiveista valmennuksen suhteen. Pidempien valmennussuhteiden hinnat voit myös neuvotella erikseen ohjaajiemme kanssa. Ota yhteyttä suoraan ohjaajiimme tai lähetä seuramme sähköpostiin viestiä: info@padellakeus.fi.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Padel Or Die! henkilökuntaan mikäli ajatuksissasi on tykypäivä, pikkujoulu tai jokin muu isompi tapahtuma tai tilaisuus. Padel Or Die on tarvittaessa yhteydessä myös meihin. teemu@padelordie.fi

Juha Hirsimäki

Suomen Padelliiton TASO -1 ohjaaja

044 312 6712

juha.hirsimaki@padellakeus.fi

Mika Virmalainen

Suomen Padelliiton TASO -1 ohjaaja

045 616 3038

mika.virmalainen@padellakeus.fi

Teemu Turunen

Suomen Padelliiton TASO -1 ohjaaja

050 303 2784

teemu.turunen@padellakeus.fi

Juke Kataja-Rahko

Liikunnanohjaaja /
Entrenamiento de Pádel, España

040 594 6969

rannikkomanageri@gmail.com

Kaitsun ja Roopen teemavalmennus

Kai Lehtinen ja Roope Saarnio lupautuvat lakeuksille valmentamaan myös. Meillä on kova pyrkimys nostaa padelin tasoa Seinäjoella ja haluammekin tarjota omien ohjaajiemme lisäksi myös ulkopuolista valmennusta. Kaitsu ja Roope ovat pelanneet jo pidempään ja ovatkin saavuttaneet kovatasoisessa Padel Tampereen padel-pyhätössä jo sen seuraavan tason tässä mahtavassa lajissamme.

Kaitsu ja Roope tarjoavat seuraavaa:

Sunnuntai 29.11.2020:

  • klo 10-11 Peruslyönnit.
  • klo 11-12 Lasin ja nurkan puolustaminen.
  • klo 14- 15 Volley.
  • klo 15-16 Ylhäältä lyöminen
  • klo 16-17 Lobaaminen ja verkolle nousu+taktiikka

Jokainen aihe kerran päivässä ja kahdella kentällä yhtä aikaa. Eli 8 mahtuu mukaan per setti. Päivällä ja illalla mahdollisuus myös henk. koht. valmennukseen tai parin kanssa.

Teematunnit 20€/hlö/teematunti sisältäen kenttävuokran ja valmennuksen.

1-2 henkilön valmennukset sopimuksen mukaan ennen tai jälkeen teematuntien. Lisätiedot Teemu Turuselta: 050 303 2784 / teemu.turunen@padellakeus.fi

Ilmoittaudu Kaitsun ja Roopen teemavalmennukseen!

Seuraa meitä! Facebook / Instagram

Designed by Palmu Productions Oy © Copyright – Padel Lakeus ry